Find the answer to your Linux question:
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
When i try to open OpenOffice word processor it just hang on the blue "splah screen" I tried the repair function and allso removing/adding it back agian but still no ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    83

    OpenOffice


    When i try to open OpenOffice word processor it just hang on the blue "splah screen"

    I tried the repair function and allso removing/adding it back agian but still no luck.

    Can someone please advise on this.

    Thank you in advance for your time.

  2. #2
    Linux Guru lakerdonald's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    5,035
    well what kind of box are you running? open-office is pretty demanding resource-wise

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    83
    I'm sorry, i forgot to mention that i worked perfect yesterday.

    System :
    AMD 2500
    256 MB ram

    Dont think there is a problem resource-wise?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Guru lakerdonald's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    5,035
    how fast is that processor? i forget? though it sounds like you have plenty of RAM

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    83
    AMD 2500 CPU running at 1999 Mhz

  7. #6
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    Do you get any errors running soffice from a terminal?
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  8. #7
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    83
    Do you mean when i run office from a Terminal? (newbie)

    If i do that it just open the same spash screen and hang agian.

    [eben@localhost etc]$ oowriter
    Starting OpenOffice.org ...

  9. #8
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    That was what I meant, sorry

    Hmm, was hoping to see some error messages.
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  10. #9
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    Ah-ha!

    See here

    Might be of use.
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  11. #10
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    83
    Firstly, thanks for the "pointer"

    When i try to run cupsdconf get the following popup "Unable to retrieve configuration file from the CUPS server. You probably dont have the access permission to perform this operation"

    I did try this as root.


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •