Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Dear Colleagues, I was enjoying the 3D effects of my newly installed PCLinuxOS and suddenly I noticed that it stopped functioning. I'm not sure if it was because I upgraded ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Engineer nujinini's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,272

    3D Cube Disappeared "just like that!" PCLinuxOS


    Dear Colleagues,

    I was enjoying the 3D effects of my newly installed PCLinuxOS and suddenly I noticed that it stopped functioning. I'm not sure if it was because I upgraded from PCLinuxOS 2009.1 to 2009.2.

    Or was it when I was manually removing duplicate entries in my package manager, I might have accidentally removed something. I tried to uninstall reinstall ccsm in the package manager to no avail.

    I distinctly noticed though that the button for"on 3d effects" disappeared and the box where I usually find it is nowhere to be found in my usual choices in the control center. I have been trying to locate it for the past 3 days or so but still I can't make the ccsm/3d/cube work.

    May I request again for assistance regarding this situation of mine? I thank you in advance for any advises.

    Cheerio!!!
    Last edited by nujinini; 07-23-2009 at 03:04 PM. Reason: typo & grammar corrections

  2. #2
    Linux Engineer nujinini's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,272
    Quote Originally Posted by nujinini View Post
    Dear Colleagues,

    I was enjoying the 3D effects of my newly installed PCLinuxOS and suddenly I noticed that it stopped functioning. I'm not sure if it was because I upgraded from PCLinuxOS 2009.1 to 2009.2.

    Or was it when I was manually removing duplicate entries in my package manager, I might have accidentally removed something. I tried to uninstall reinstall ccsm in the package manager to no avail.

    I distinctly noticed though that the button for"on 3d effects" disappeared and the box where I usually find it is nowhere to be found in my usual choices in the control center. I have been trying to locate it for the past 3 days or so but still I can't make the ccsm/3d/cube work.
    Hello Everybody,

    It feels a little weird answering my own thread but this info might be of use to somebody, sometime. After 5 days of trying to fix this one by downloading and surfing and googling for a solution, I decided to make a fresh reinstall last night. Afterwhich, I was able to turn on the wireless following my thread as solved by waterhead and FINALLY...I was able to turn on the "infamous cube" and other effects. --- nujinini

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •