Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
It runs great but for some reason when I go to youtube.com the play/pause button it won't do anything. I would like to know if there is a fix for ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined! DGrier's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    58

    [SOLVED] problem with firefox.


    It runs great but for some reason when I go to youtube.com the play/pause button it won't do anything. I would like to know if there is a fix for it cause I don't mind google chrome but I would like the adobe flash player of firefox.

  2. #2
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    Which Linux distro are you using? Is it a 64bit or 32bit OS?
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  3. #3
    Just Joined! DGrier's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    58
    Ubuntu 10.04 64 bit

  4. #4
    Linux Guru reed9's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Boston, MA
    Posts
    4,651
    Try launching it from the command line as so
    Code:
    GDK_NATIVE_WINDOWS=1 firefox
    Does that fix the issue?

  5. #5
    Just Joined! DGrier's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    58
    Didn't work but oh well. I just installed opera which has a flash player that works and it seems to have everything firefox does, something of google chrome and some more.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •