Hello all,

Recently I configure squid with Active Directory. It Looks work. Group based ACL-s works fine.

when i configure squidguard i received this error message in my squidguard.log

__________________________________________________ _________________________
2013-09-06 18:43:23 [1639] (squidGuard): ldap_simple_bind_s failed: Invalid credentials
2013-09-06 18:43:23 [1639] Added LDAP source: proxyuser
2013-09-06 18:44:22 [1639] (squidGuard): ldap_simple_bind_s failed: Invalid credentials
2013-09-06 18:44:22 [1639] Added LDAP source: proxyuser
2013-09-06 18:46:43 [1639] (squidGuard): ldap_simple_bind_s failed: Invalid credentials
2013-09-06 18:46:43 [1639] Added LDAP source: proxyuser
2013-09-06 18:56:22 [1639] (squidGuard): ldap_simple_bind_s failed: Invalid credentials
2013-09-06 18:56:22 [1639] Added LDAP source: proxyuser
2013-09-06 18:56:23 [1639] (squidGuard): ldap_simple_bind_s failed: Invalid credentials
2013-09-06 18:56:23 [1639] Added LDAP source: proxyuser
__________________________________________________ _________________________

Here is my squidconf file.

__________________________________________________ _________________________

#My SquidGuard Config
dbhome /etc/squid/Blacklists/Global/blacklists
logdir /var/log/squid/

#Configuration for authentification LDAP
ldapbinddn cn=squid,cn=Unix_Users,ou=Unix,dc=myorg,dc=example ,dc=local
ldapbindpass /etc/squid/ldappass.txt

src MYLDAP_USERS {
ldapusersearch ldap://dc02.myorg.example.local/dc=myorg,dc=example,dc=local?sAMAccountName?sub?(& (sAMAccountName=%s)(memberOf=CN=Administration%2cO U=Administration%2cOU=Myorg%20Staff%2cDC=myorg%2cD C=example%2cDC=local))
}
__________________________________________________ _________________________

Is there any way to do it simple?