Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 6 of 6
hi, I re-installed Liquid weather ++ , on superkaramba 0.35 (that runs smooth with other themes) ive got almost all librarys installed yet hehe but once its loaded ,the theme ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    sherbrooke
    Posts
    16

    Liquid Weather ++ ... Downloading data since monday!!!


    hi,
    I re-installed Liquid weather ++ , on superkaramba 0.35 (that runs smooth with other themes) ive got almost all librarys installed yet hehe
    but once its loaded ,the theme is downloading data and never seems to start donload... i can even choose the city with weather.com and it find the city
    i am behind a router a dlink 604, have also a network card dlink 538tx
    maybe i have to forward ports on the router(i was in DMZ before) ?

    following link is a screenshot of my desktop its on the upper right corner if ever you need to see what i mean by 'Downloading Data'
    http://pages.videotron.com/h3dave/

    Thx for further help
    Dave

  2. #2
    Linux Guru sarumont's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    3,682
    You shouldn't have to forward ports. I'll assume that you can access the net in general...

    Check the server configuration...make sure their server is up and you have it configured correctly.
    "Time is an illusion. Lunchtime, doubly so."
    ~Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    sherbrooke
    Posts
    16

    forgot to mention hehe

    well i forgot to tell it but this is the way how i got the code of my city its by connectiong to it by mozilla.... so i think it is up and working its just that the theme wont connect...
    Dave

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    sherbrooke
    Posts
    16

    still waiting...

    Nobody have any clue???

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1
    i have a similar problem.
    my problem seems to be a proxy related.

    starting superkaramba from a shell (with http_proxy set) everything seems
    to work fine.
    starting it from the kde-menu or at startup through autostart it seems that
    http_proxy is ignored/unset.

    anyone any idea?

  7. #6
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    sherbrooke
    Posts
    16

    appears to be the king trouble

    hehe since nobody have any clue to solve it yet... i guess it s suppos to be the hardest bug ever caught hehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •