Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
got the following error when trying to execute ./configure with xine on mandrake 10.1. anyone have an idea how to solve this?! cheers....
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    14

    Why is xine such a pain!


    got the following error when trying to execute ./configure with xine on mandrake 10.1.

    anyone have an idea how to solve this?!

    cheers.

  2. #2
    Linux Engineer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Where my hat is
    Posts
    766
    Ummmmmmm, what error?
    Registered Linux user #384279
    Vector Linux SOHO 7

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    14
    whoops!................the error is:

    configure: error: conditional "HAVE_XV" was never defined.
    Usually this means the macro was only invoked conditionally.

  4. #4
    Linux Engineer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Where my hat is
    Posts
    766
    You need to ensure X11 is installed on your machine. http://www.x.org
    Registered Linux user #384279
    Vector Linux SOHO 7

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    14
    X11 is X-Windows right? because that is what im using, but i still get that HAVE_XV error.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •