Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Hi, I just installed Kaffeine on Slackware, ran it and found out I had to install the codecs package. Downloaded the essential package and extracted it to /usr/local/lib/codecs . However, ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    99

    Kaffeine / wmvdmod.dll problem


    Hi,

    I just installed Kaffeine on Slackware, ran it and found out I had to install the codecs package.
    Downloaded the essential package and extracted it to /usr/local/lib/codecs .

    However, when I try to play a WMV file it says:

    A problem occur while loading a library or a decoder: wmvdmod.dll

    ASF doesn't play either..

    If I click OK the file plays and I hear the sound correctly, but there is no video.

    I tried deinstalling/reinstalling Kaffeine but that did not help.

    Any ideas??

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    99
    SOLVED (by myself, hehe..)

    Created and copied them to /usr/lib/win32 where they belong in slackware..

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    35
    i realize this thread is old, but how did you "create" the appropriate files?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Marinus View Post
    SOLVED (by myself, hehe..)

    Created and copied them to /usr/lib/win32 where they belong in slackware..
    You might have to put it (as well) in /usr/lib/codecs for Xine or other video players, to find it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •