Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
I've today upgraded from FireFox 1.0.7 to 1.5 Now, whenever I open FF up, I get a large grey box at the bottom of the window, below the loading bar, ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux User Giles's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Gloucestershire and Cambridge, UK
    Posts
    283

    Upgrade to FireFox 1.5 getting red html tag at bottom


    I've today upgraded from FireFox 1.0.7 to 1.5 Now, whenever I open FF up, I get a large grey box at the bottom of the window, below the loading bar, with a strange html-like tag displayed in red:

    Code:
            <key id="key_openHelp"
    --------^
    (There's an screenshot which shows exactly how it looks)

    This happens regardless of how I open Firefox (e.g. command line, from the menu etc,) and regardless of which location of the newly downloaded program I use (I saved it to a folder in home/giles/progs, then copied the contents to home/giles/.firefox, where the sym links for java were already (I dont want to have to go through getting that to work again ))

    The box takes up about a quarter of the window, which, given that I'm running with 800x600 res, is rather a problem.

    EDIT: I should also say that this also happens when opening a new window from within FireFox, and that it doesn't go away in the course of browsing.

    Any ideas greatly appreciated - thanks for taking the time to have a look
    Toodle-oo
    Giles
    "Our greatest fear is not that we are powerless. Our greatest fear is Microsoft"
    Registered linux user #391027

  2. #2
    Linux User
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    326
    You must have installed Firefox 1.5 over top of an older version. the Mozilla org recommends you uninstall the older versions before installing 1.5

    The problem here is being created by an extension you have installed that is not fully compatible or working coirrectly with Firefox 1.5

    You can either fire up the profile manager and create a new profile, or go into your extensions and uninstall tehm one at a time restarting firefox between each uninstall until you locate the one causing the problem.

    at least it's an easy fix
    far...out

  3. #3
    Linux User Giles's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Gloucestershire and Cambridge, UK
    Posts
    283
    Quote Originally Posted by farslayer
    You must have installed Firefox 1.5 over top of an older version. the Mozilla org recommends you uninstall the older versions before installing 1.5
    ooops. serves me right for not RTFM-ing... I'd do the embarrased face, but I can't remeber the text for it and images from LFDO don't seem to be working...

    Quote Originally Posted by farslayer
    You can either fire up the profile manager and create a new profile, or go into your extensions and uninstall tehm one at a time restarting firefox between each uninstall until you locate the one causing the problem.
    Ouch. Thanks - I imagine I know which it is (the Java stuff which I took ages getting to work the first time)... Ah well

    Thanks for setting me straight
    Toodle-oo
    Giles
    "Our greatest fear is not that we are powerless. Our greatest fear is Microsoft"
    Registered linux user #391027

  4. #4
    Linux User Giles's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Gloucestershire and Cambridge, UK
    Posts
    283
    It actually wasn't Java - thinking about it Java isnt an extension anyway...
    T'was the web developer toolbar, but after an uninstall then reinstall all is working fine.

    Thanks again
    Toodle-oo
    Giles
    "Our greatest fear is not that we are powerless. Our greatest fear is Microsoft"
    Registered linux user #391027

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •