Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
moz 1.4, slack 9.1 Start up moz and it starts but doesn't show on the display. ps aux shows it's running but there's no way of interacting with it. Any ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305

    mozilla prob


    moz 1.4, slack 9.1

    Start up moz and it starts but doesn't show on the display.

    ps aux shows it's running but there's no way of interacting with it.

    Any ideas?
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  2. #2
    Linux Guru sarumont's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    3,682
    Re-compile mozilla? Maybe try a different version?
    "Time is an illusion. Lunchtime, doubly so."
    ~Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

  3. #3
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    MEthinks it's a corrupt profile.

    Anyone know what the mozilla profile manager is run by from the command line?
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  4. #4
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    Hmm, looks like Moz is shafted. Any new profiles I create behave the same.

    Still have now downloaded firefox and thunderbird.

    Question is how do I get firefox to pickup the flashplayer linkage? Don't really want to download it again.
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •