Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
I seem to be able to recieve e-mails just fine using Kontact, but I lack the ability to send them. I keep getting an error: failed to send (some) queued ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Guru
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Wisconsin
    Posts
    1,907

    Konact can send but not recieve


    I seem to be able to recieve e-mails just fine using Kontact, but I lack the ability to send them. I keep getting an error:

    failed to send (some) queued messages
    I'm sure that I have everything set correctly. KMail worked fine in 9.2, then I upgraded to 10.0 and started using Kontact. If I run just Kmail, I still can't send them, I get the same error, but I know it worked before. Everything else upgraded fine...

    I'm stumped.

    Here's hoping it's something simple!
    Jeremy
    Registered Linux user #346571
    "All The Dude ever wanted was his rug back" - The Dude

  2. #2
    Linux Guru
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Wisconsin
    Posts
    1,907
    Damn, I shouldn't have posted before I doing more thorough research.



    http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=73316

    It wasn't easy to find, and this solution didn't solve it. But it was a start.

    I wound up having to
    1. Detete all old out going e-mails
    2. Delete and recreate all accounts and mail servers
    3. Restart Kontact (This was the biggie, you just never think to do that in Linux, you know? )
    4. Enable 'specail transort protocol <default>'

    But, hey... it's working now! :P

    Jeremy
    Registered Linux user #346571
    "All The Dude ever wanted was his rug back" - The Dude

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •