Hi,

I installed IBM's Lotus Symphony (productivity suite), but it doesn't show-up in Xfce's menu. So I replaced its launcher with my own, but that doesn't display Symphony either. Other launchers work well. When I change or add one, the changes are recognized at once. What's wrong with this launcher? Thank you.

Code:
[Desktop Entry]
Version=1.0
Type=Application
Name=IBM Lotus Symphony
GenericName=Symphony Productivity Suite
Comment=Word Processor, Presentation App, Spreadsheet
MimeType=application/vnd.oasis.opendocument.text;application/vnd.oasis.opendocument.text-template;application/vnd.oasis.opendocument.presentation;application/vnd.oasis.opendocument.presentation-template;application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet;application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet-template;application/vnd.sun.xml.writer;application/vnd.sun.xml.writer.template;application/vnd.sun.xml.impress;application/vnd.sun.xml.impress.template;application/vnd.sun.xml.calc;application/vnd.sun.xml.calc.template;application/msword;application/vnd.ms-word-template;application/rtf;application/vnd.ms-powerpoint;application/vnd.ms-powerpoint-template;application/vnd.ms-excel;application/vnd.ms-excel-template;application/vnd.lotus-lwp;application/vnd.lotus-mwp;application/vnd.lotus-prz;application/vnd.lotus-mas;application/vnd.lotus-smc;application/vnd.lotus-1-2-3;application/vnd.lotus-12m
Exec="/opt/ibm/lotus/Symphony/framework/shared/eclipse/plugins/com.ibm.productivity.tools.standalone.addin_3.0.1.20080602-1703/apps/IBM Lotus Symphony" %U
Icon=/opt/ibm/lotus/Symphony/framework/shared/eclipse/plugins/com.ibm.productivity.tools.standalone.addin_3.0.1.20080602-1703/icons/symphony32.ico
Terminal=false
Hidden=false
Categories=Application;Office;GTK;
StartupNotify=false
Encoding=UTF-8