Find the answer to your Linux question:
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
I'm getting this error: You are only allowed to post URLs to other sites after you have made 15 posts or more. The problem is there is no URL in ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29

    Problem posting


    I'm getting this error:

    You are only allowed to post URLs to other sites after you have made 15 posts or more.

    The problem is there is no URL in my post. I tried deleting a few line that might have been perceived as a URL, but that didn't work. Is there anything I should look for that causes problems?

    (I'm also trying to get my post count to 15, so I thought I would post this problem)

  2. #2
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    Interesting - did you not recieve the error when you made this thread/post for reporting this issue?

    If not, apparently there is something in the attempted post that the software believes to be a URL. It appears that you only need a few more posts to be able to post URLs, though.

    More info if you can provide it might help to determine the exact cause of the error.
    oz

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Ok so I managed to post it. I deleted all but the first line and posted that. After, I cut/paste the rest when I edited the already posted thread. This did not give me any problems, here is the full thread.







    I'm having problems mounting DVDRs into my dvd drive. I can mount CDRs no problem, if they contain both data or music. DVDs with data doesn't want to mount. Here is the error I get while trying to mount it.

    joelcormier@ubuntu:/$ sudo mount /dev/sr0 /mnt
    mount: block device /dev/sr0 is write-protected, mounting read-only
    mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sr0,
    missing codepage or helper program, or other error
    In some cases useful info is found in syslog - try
    dmesg | tail or so


    Reading some other threads, I found that most people were asking for sudo lshw -C disk, so I'll post it here.


    joelcormier@ubuntu:~$ sudo lshw -C disk
    [sudo] password for joelcormier:
    *-disk
    description: ATA Disk
    product: WDC WD5000AAKS-2
    vendor: Western Digital
    physical id: 0
    bus info: scsi@0:0.0.0
    logical name: /dev/sda
    version: 01.0
    serial: WD-WMASY3059709
    size: 465GiB (500GB)
    capabilities: partitioned partitioned:dos
    configuration: ansiversion=5 signature=9bf09bf0
    *-cdrom
    description: DVD-RAM writer
    product: DVD-RAM GH22NS30
    vendor: HL-DT-ST
    physical id: 1
    bus info: scsi@1:0.0.0
    logical name: /dev/cdrom
    logical name: /dev/cdrw
    logical name: /dev/dvd
    logical name: /dev/dvdrw
    logical name: /dev/scd0
    logical name: /dev/sr0
    version: 1.00
    serial: [HL-DT-STDVD-RAM GH22NS301.0008/06/10 7U01
    capabilities: removable audio cd-r cd-rw dvd dvd-r dvd-ram
    configuration: ansiversion=5 status=ready
    *-medium
    physical id: 0
    logical name: /dev/cdrom


    Any help would be greatly appreciated. Let me know if you need more info.

  4. #4
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    I'm pretty sure that the modification that was recently added to the forum software to keep spammers from signing up and then spamming us refuses all email addresses and website URLs, so if your post had either of those, it would probably stop the post from registering.
    oz

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Maybe the @ ?

  6. #6
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    That's probably it, and it caused the modification to think an email address was being posted.
    oz

  7. #7
    Administrator MikeTbob's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Texas
    Posts
    7,864
    I agree, it must be the @ symbol.
    I do not respond to private messages asking for Linux help, Please keep it on the forums only.
    All new users please read this.** Forum FAQS. ** Adopt an unanswered post.

    I'd rather be lost at the lake than found at home.

  8. #8
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    I have just checked it. @ sign and email id works fine and do not force 15 posts condition.

    www. and http:// forced 15 posts condition though.
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  9. #9
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Check the post I put above. I copy/pasted the post I was trying to put. There are no https. I'm not sure what could have caused it.

  10. #10
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    Thanks for checking it and for the info on what works and what doesn't, DC.
    oz

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •