Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 7 of 7
I am trying Firefox 3.6 and when I preview a post, I get to see HTML code in the box. Oh and I have just noticed that none of the ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Penguin of trust elija's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Either at home or at work or down the pub
    Posts
    3,601

    Seeing HTML In preview


    I am trying Firefox 3.6 and when I preview a post, I get to see HTML code in the box. Oh and I have just noticed that none of the editor controls work. And when I post, all my layout is gone.
    "I used to be with it, then they changed what it was.
    Now what was it isn't it, and what is it is weird and scary to me.
    It'll happen to you too."

    Grandpa Simpson



    The Fifth Continent

  2. #2
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    Wonder if this could be a browser bug since the behavior seems to be happening in Firefox 3.6 only?

    I'm using Firefox 3.5.7 and don't have that issue on either of my Linux boxes, or the Windows box.
    oz

  3. #3
    Penguin of trust elija's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Either at home or at work or down the pub
    Posts
    3,601
    Possibly, it's not happening in FF 3.5.7 for me either
    "I used to be with it, then they changed what it was.
    Now what was it isn't it, and what is it is weird and scary to me.
    It'll happen to you too."

    Grandpa Simpson



    The Fifth Continent

  4. #4
    Administrator jayd512's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    5,023
    I haven't installed 3.6 at home, but I did at work on a Mac.
    Everything is normal there.
    Jay

    New users, read this first.
    New Member FAQ
    Registered Linux User #463940
    I do not respond to private messages asking for Linux help. Please keep it on the public boards.

  5. #5
    Administrator jayd512's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    5,023
    Just curious, elija, are you still noticing any HTML?
    I haven't seen it on mine.
    Jay

    New users, read this first.
    New Member FAQ
    Registered Linux User #463940
    I do not respond to private messages asking for Linux help. Please keep it on the public boards.

  6. #6
    Penguin of trust elija's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Either at home or at work or down the pub
    Posts
    3,601
    Lets see...

    1. Quick reply and add a URL tag
    My Site

    2. Click Go Advanced

    3. Not yet so click preview

    4. Still not so it must have been a temporary weirdness
    "I used to be with it, then they changed what it was.
    Now what was it isn't it, and what is it is weird and scary to me.
    It'll happen to you too."

    Grandpa Simpson



    The Fifth Continent

  7. #7
    Administrator jayd512's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    5,023
    Gotta love the one-off issues!
    Jay

    New users, read this first.
    New Member FAQ
    Registered Linux User #463940
    I do not respond to private messages asking for Linux help. Please keep it on the public boards.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •