Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Recently I have been having problems with animated gifs on this site (this is with Firefox 3.6.13). I see only the first frame; the other frames are blank. This leads ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Engineer hazel's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Harrow, UK
    Posts
    1,190

    Problem with animated gifs


    Recently I have been having problems with animated gifs on this site (this is with Firefox 3.6.13). I see only the first frame; the other frames are blank. This leads to a flashing on and off which is very distracting. The strange thing is that other sites often aren't affected. For example, the animations shown here display normally.

    Has anything changed around here or is it just me?
    "I'm just a little old lady; don't try to dazzle me with jargon!"

  2. #2
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    Hi, hazel

    I too have noticed that they aren't fully animated at times, and only the first frame shows, but in my case the animated icons seem to just freeze without any further animation. It seems to be an intermittent issue and I've not been able to determine the cause so far, but will post back with any updates on the matter.


    Thank you for the feedback.
    oz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •