Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 6 of 6
Today I found repeatedly that only the web page header appears and not the posts. The page is just blank. It took me quite a bit of to-ing and fro-ing ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Engineer hazel's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Harrow, UK
    Posts
    1,206

    Weird displays


    Today I found repeatedly that only the web page header appears and not the posts. The page is just blank. It took me quite a bit of to-ing and fro-ing to get to the point where I could actually post this. It's never happened before. What is going on?
    "I'm just a little old lady; don't try to dazzle me with jargon!"
    www.hrussman.entadsl.com

  2. #2
    Linux Guru rokytnji's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Desert
    Posts
    4,039
    Site is screwed up for me also Hazel.

    I was able to reply by by-passing the new posts links. I went to Feedback. Clicked on your post. Then replied.

    Like you said.

    t took me quite a bit of to-ing and fro-ing to get to the point where I could actually post this
    You are not the only one. Elija and I have been PMing each other about this also.

    Linux Registered User # 475019
    Lead,Follow, or get the heck out of the way. I Have a Masters in Raising Hell
    Tech Books
    Free Linux Books
    Newbie Guide
    Courses at Home

  3. #3
    Penguin of trust elija's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Either at home or at work or down the pub
    Posts
    3,503
    It seems to be back up now.

    Thanks to the admins and devs for sorting it out so quickly after they were alerted.
    What do we want?
    Time machines!

    When do we want 'em?
    Doesn't really matter does it!?


    The Fifth Continent

  4. #4
    Linux User sgosnell's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Baja Oklahoma
    Posts
    467
    It's still frustratingly slow to load. I may give up for a few days and try again. Waiting a minute or more for a page to load is more than I'm willing to accept.

  5. #5
    Penguin of trust elija's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Either at home or at work or down the pub
    Posts
    3,503
    Quote Originally Posted by sgosnell View Post
    It's still frustratingly slow to load. I may give up for a few days and try again. Waiting a minute or more for a page to load is more than I'm willing to accept.
    It's fast here - try Ctrl + F5 to grab the latest versions of everything...

    [edit]but with ads enabled it is much slower[/code]
    What do we want?
    Time machines!

    When do we want 'em?
    Doesn't really matter does it!?


    The Fifth Continent

  6. #6
    Linux Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    218
    Seems back to normal operation... loads fine now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •