Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 45
It should be working now....
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Linux User
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    391

    It should be working now.

  2. #12
    Linux Guru AlexK's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Earth
    Posts
    3,379
    Hmm, still not working Core Wizard. I have had atleast 4 replies to posts today, but nothing shows up in gmail.
    Life is complex, it has a real part and an imaginary part.

  3. #13
    Linux User
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    391
    Hmmm, I'll look into this, I don't think it's a problem with vBulletin since everything is enable for vBulletin...

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #14
    Banned CodeRoot's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    567
    Just FYI: Still doesn't work... (bump)

  6. #15
    Banned
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    947
    I am also having problems receiving emails from the forum.
    Ones for password change and email address change all get sent.
    It is just the email notification. And yes I have enabled it in the Control Panel

  7. #16
    Linux User PsypherPunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    257
    Likewise (and i keep missing peoples' replies).
    Registered Linux User #379728

    SuSE 10.3 :: Athlon XP 3000+ :: AsRock K7VT4A Pro :: Nvidia Geforce 6600GT :: C-Media 8738

    www.psypherpunk.org.uk

  8. #17
    Linux User
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    391
    Ok, I am still trying to figure this out, sorry it is taking too much time, but in the mean time, you can click on "user cp" in the top menu, and see your subscribed threads from there.

  9. #18
    Banned
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    947
    Quote Originally Posted by Core Wizard
    Ok, I am still trying to figure this out, sorry it is taking too much time, but in the mean time, you can click on "user cp" in the top menu, and see your subscribed threads from there.

    Ya I have been doing that, thanks.
    I know it is totally unrelated really, but i had a problem with this on my phpBB forum, turns out it was a permissions error on the template...

  10. #19
    Banned CodeRoot's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    567
    Still doesn't work... (bump)

  11. #20
    Banned CodeRoot's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    567
    Just FYI: Still doesn't work... (bump)

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •