Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
I was informed that the Linux version of UT2004 was on my Windows disks of the game. Sure enough, I loaded the CD into the CD-ROM and there was the ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ozarks of Missouri
    Posts
    4

    UT2004 & SUSE 9.1 Pro


    I was informed that the Linux version of UT2004 was on my Windows disks of the game. Sure enough, I loaded the CD into the CD-ROM and there was the linux-installer.sh file.

    So, I start to load it:
    Code:
    # su
    # cd / 
    # /media/linux-installer.sh
    And the program begins to load. It asks for all the pertinent information and my CD key. Disk 1 loads up and then it asks me to install disk 2.
    This is where the problem starts. I put disk 2 in, select "Retry" and it just keeps popping up asking me to insert disk 2.

    So I tried this from the cdrom directory:
    Code:
    # su
    # sh linux-installer.sh
    Still no luck...

    The ONLY thing I can think of is that under SUSE 9.1 Pro my CD-ROM drives are NOT appearing under /mnt when mounted, they are showing up under /media and I am thinking maybe the UT2004 installer is looking for them under /mnt.

    Any thoughts or suggestions?

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ozarks of Missouri
    Posts
    4
    Disregard... it's fixed.

    It had to do with the sub mount and I editted the /etc/fstab and then did a mount/umount after each disc and that worked just fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •