Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hi, I'm pretty new to linux.. I've installed everything ok and all my progs seems to be working except I have one little annoyance Everytime I play a flash movie, ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    5

    Flash SOUND???


    Hi, I'm pretty new to linux.. I've installed everything ok and all my progs seems to be working except I have one little annoyance Everytime I play a flash movie, the sound is messed
    my soundcard is detected and mp3s + vids plays fine with mplayer. I run Red Hat 9.0.

    anyone had this problem? and if so how'd u fix it ?


    Thx in advance,


    K H

  2. #2
    Just Joined! hoverhell's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2
    I have very similar problem... And didn't find any answer. Can anyone say something useful?

  3. #3
    Linux Engineer Zelmo's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Riverton, UT, USA
    Posts
    1,001
    If by "messed" you mean the sound lags behind the image, it works better in some browsers than others. For example, I can't watch Homestar Runner cartoons in Firefox because the sound and picture don't match up, but it works well enough in Konqueror.
    Stand up and be counted as a Linux user!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •