Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
Thanks for your reply Skid Have checked out the file you suggest Contents are: [Misc] External player=amarok LastConfiguredApp=KMail Use external player=true Volume=100 [StartProgress] Arts Init=true KNotify Init=true Use Arts=true I ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Just Joined! andysdp's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Linslade, UK
    Posts
    57

    Thanks for your reply Skid

    Have checked out the file you suggest

    Contents are:

    [Misc]
    External player=amarok
    LastConfiguredApp=KMail
    Use external player=true
    Volume=100

    [StartProgress]
    Arts Init=true
    KNotify Init=true
    Use Arts=true

    I don't think the problem is that simple - I think my upgrade to KDE3.3 hasn't worked properly. I think I'll just wait for a stable 3.4 and see if that cures it. My 3.3 is release 3.3.2 level "a" which maynot be a stable version.

    Thanks for you help anyway

    Andy

  2. #12
    fpd
    fpd is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    11
    First, enable sound and use XMMS to verify sound is working (search www for alsa)...

    using Knoppix 4.0, after enabling sound with alsa, this worked:

    KDE Start >>
    Control Center >>
    Sound & Multimedia >>
    System Notification >>
    Player Setting (button) >>
    Use External Player >>
    Player: xmms (just type "xmms" in the field rather than browsing for it)

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •