Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
Originally Posted by elv xine says to me :no MRL ( i don't know what is it i google for this problem but i couldn't find anything ) Probably a ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Linux Enthusiast puntmuts's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Republic Banana
    Posts
    562

    Quote Originally Posted by elv
    xine says to me :no MRL ( i don't know what is it i google for this problem but i couldn't find anything )
    Probably a media error. See http://xinehq.de/index.php/faq . There are some hints for debugging as well on that page.

  2. #12
    Linux Guru fingal's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Birmingham - UK
    Posts
    1,539
    If I can offer a suggestion about compiling mplayer? I've found that you can compile it successfully and it still won't play dvds. It seems to need a lot of features enabling (without or without the gui).

    Features that can be compiled in start with --enable, so I usually open the html version of the manual, hit Ctrl.+F and enter --enable in the dialogue box. Then I find all the features and try to compile as many as possible.

    Try it with cpu runtime detection: that works for me.
    I am always doing that which I can not do, in order that I may learn how to do it. - Pablo Picasso

  3. #13
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    At a rock house in Oak Cliff...
    Posts
    87
    i suggest downloading totem for all your dvd needs. I can't seem to find a better, more simple player out there.

  4. #14
    Banned
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    1,120
    Working multimedia for SuSE 9.2:
    http://madpenguin.org/cms/?m=show&id=3601

  5. #15
    elv
    elv is offline
    Just Joined!
    Join Date
    May 2005
    Posts
    6
    i did the upgrade to suse 9.3 and compile the mplayer form sources and it... works but frame per frame but also i have a info in console that my cpu is to slow O_o ??how could it be if i have 2.66 pentium IV and 512 ram and plenty of space on my hda?

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •