Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
When you ran the file from command line, were you in the same directory? Try going first to the Legends directory and then run ./LinLegends. If there is still problems, ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Finland
    Posts
    10

    When you ran the file from command line, were you in the same directory? Try going first to the Legends directory and then run ./LinLegends.

    If there is still problems, I dunno what to do.

  2. #12
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    Yaay!!!

    Tis running now. Got it off a mag dvd.

    Will have a go later. Looks good though.
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  3. #13
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by Chris H
    Yaay!!!

    Tis running now. Got it off a mag dvd.

    Will have a go later. Looks good though.
    It's a fantastic Game I've been playing it on and off for a while now.

  4. #14
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    Not so good now. Segfault about 5 seconds after I connect to a server. Even uninstalling and reinstalling doesn't help.

    Me sad.
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •