Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Im having a problem running xine. Well I should say Im having a problem keeping xine running. Im using rh9. Ive had xine running on that machine before (i reinstalled ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined! batcula's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5

    xine problem


    Im having a problem running xine. Well I should say Im having a problem keeping xine running.
    Im using rh9.
    Ive had xine running on that machine before (i reinstalled rh9).
    So anyways I run xine in a terminal window to see if i get any errors. It starts..I get the xine splash screen the gui, and video screen ,then it shutdowns. There are no errors in the terminal window, which I find strange. Any ideas out there?

    Thx bat

  2. #2
    Linux Engineer Zelmo's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Riverton, UT, USA
    Posts
    1,001
    Try it with --verbose and see if you get any useful output from that.
    If not, try --bug-report. It should make a file called BUG-REPORT.TXT, which may be more useful.
    Stand up and be counted as a Linux user!

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3

    xine

    Have you tried opening a terminal window and entering:
    xine-check

    ????
    see:
    http://xinehq.de/index.php

    for more info....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •