Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
Hi Running Ubuntu 5.10 with a Radeon 9600XT. I installed the ATI drivers through Synaptic following the instructions I got in the Ubuntu help file. Everything went perfectly. Installed Quake ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    58

    Quake III mouse not working


    Hi

    Running Ubuntu 5.10 with a Radeon 9600XT. I installed the ATI drivers through Synaptic following the instructions I got in the Ubuntu help file. Everything went perfectly. Installed Quake III and it ran like very nicely.

    The only problem I have is the mouse doesn't work in Quake III.

    Has anyone had a similar problem and a fix maybe?

    Regards

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    heya,

    I had the same problem too. But my mouse pointer was fixed in the upper edges of the screen. I dunno how I fixed that, sorry

  3. #3
    Linux Guru techieMoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Texas
    Posts
    9,496
    Are you sure you're running the latest version of Quake 3?
    Registered Linux user #270181
    TechieMoe's Tech Rants

  4. #4
    Just Joined!
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    ah, wait, now I remember the fix: i upgraded to quake 3 1.32b (thanks techieMoe )
    so, yes, just upgrade... maybe it works then lol

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    58
    Silly me. I downloaded the Point release a while ago. I thought Quake III was an old game, so that Point release should probably be the last.

    I downloaded the latest Point Release and my mouse works.

    Thx to all

    Regards

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •