Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Hey there, Running FC5 on the following specs: Pentium 4 2.4ghz 512mb ram ATI Radeon 9200SE 128mb I used unreal.tournament_436-multilanguage.run to install it. Apparently every UT installer has a problem ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    52

    Unreal Tournament Lag


    Hey there,
    Running FC5 on the following specs:
    Pentium 4 2.4ghz
    512mb ram
    ATI Radeon 9200SE 128mb

    I used unreal.tournament_436-multilanguage.run to install it. Apparently every UT installer has a problem of not decompressing the maps. So starting it gave me Sigiot: Iot trap.
    I googled the problem, and found a solution, a script that decompresses the maps.
    So the game starts, but the mouse moves in bursts, and the game seems to lag a bit.

    I used this to install the drivers: http://www.fedorafaq.org/#radeon

    Any idea what could be causing this?

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3
    Hi,
    Since I have the GOTY (Game of the Year) edition of Unreal Tournament, I installed it using ut-install-436-goty.run (one of the only installers that correctly decompresses the maps).

    My system:
    • Intel Core Duo 1.73GHz
    • 1 GB RAM
    • ATI X1400 256MB (HyperMemory)
    • Running Ubuntu


    Now, about your problem... I was having the same one until I upgraded the video card driver. It appears that the ATI 8.25.8 drivers had a problem with this. As soon as I upgraded to the latest drivers (8.29.6), all the problems went away . I'm not sure how you install the drivers in Fedora Core, but I used the tutorial at http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubu...allation_Guide for my Ubuntu installation.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •