Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Yesterday we had a pretty violent windstorm, and the power went out a few times. After the power came back on I tried to watch an episode of Mythbusters that ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    kbk
    kbk is offline
    Linux User kbk's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    361

    No sound on MPlayer


    Yesterday we had a pretty violent windstorm, and the power went out a few times. After the power came back on I tried to watch an episode of Mythbusters that I had ripped to my computer, Mplayer would start up, and then there would be a "fatal error" window, and it said "[JACK] cannot open server". It only seems to do this after the computer has been on for awhile, everything worked last night after I rebooted, but this morning it's happening again. I don't want to have to reboot every time I want to watch something. Audio for AmaroK works just fine, as do some other apps.. So whats the problem? Any help is appreciated.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    United States
    Posts
    5

    Lightbulb

    well, that is really not good! but I think it is still a little relevant to this!^_^

  3. #3
    kbk
    kbk is offline
    Linux User kbk's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    361
    I think I have temporarily solved this problem by keeping Mplayer open at all times. I put it on a different desktop and it doesn't get in the way or anything.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •