Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 6 of 6
i just got my ati drivers to work so i installed ut2004 tried to run it from terminal got a command not found, than i whent to the ut2004 folder ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    97

    ut2004 won't run on fedora


    i just got my ati drivers to work so i installed ut2004 tried to run it from terminal got a command not found, than i whent to the ut2004 folder and clicekd on the icon to start it, ran it in terminal, started to load than quits i got this in the terminal have no idea what it means
    WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change!
    3d works tested it with this glxgears

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    May 2004
    Location
    /US/FL/Orlando
    Posts
    94
    I have installed ut2004 on FC1 no problem however the game is located at

    /home/carlos/ut2004

    I run the game executable and I see the window comes up for ut2004 but the game never loads, the window just goes away???

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    97
    i got my in the same place and it won't load what's your terminal say, i'm thinking it might be something to do whith the graphics, maybe a interference between the kernel and fglrx drivers, maybe a custom kernel will help

    on another note why the hell can i get 4000fps on glxgears but i can't get 0 that # between 0 and 0.0 on ut2004

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    northeast
    Posts
    2
    i am having the same problem, i think it might have something to do with the path

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    May 2004
    Location
    /US/FL/Orlando
    Posts
    94
    I found out that my video card drivers were not installed correctly and that is why when I ran the game, I would see the ut2004 splash page for a few seconds with the penguin and then it would just drop. No error at all but I was not running from konsole so I did not check -

    Make 100% sure that your video card drivers are correct.

    I gave up ATI as much as I love them for nVidia since they have better Linux support.

  7. #6
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    6
    i had the same problem awhile ago but i got it working (i have an nvidia card though). Make sure you change the videocard driver in the xfree86 config file, i think that was my problem.. seems to be a popular problem so try hitting google up if you havent already

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •