Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
I emerged links, and I am able to log into Gentoo forums ok. When I try to log into linuxforums.org. I get : Thank you for logging in, frank56. Below ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    156

    Links Click here if your browser does not automatically redirect you


    I emerged links, and I am able to log into Gentoo forums ok. When I try to log into linuxforums.org. I get : Thank you for logging in, frank56. Below that in highlighted text : Click here if your browser does not automatically redirect you. This in turn takes me to same page, as if I had not logged in. I assuming Links works with almost any forum. And also what other services like Links or Lynx are there. Or should I try Lynx? I would rather just get Links going though, if possible. Frank

  2. #2
    Linux Guru reed9's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Boston, MA
    Posts
    4,651
    I just tried with elinks and had the same thing happen. But, after the first log in attempt, rather than try again, I clicked on a link to a thread. It then showed that I was logged in and seemed to work ok.

  3. #3
    Linux Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    156
    Thanks Reed. Im my case I may have had my mouse misconfigured. To get a Windows Manager going, I had to check and change to the correct settings for my wheel mouse. I realize the prompt said to CLICK, meaning using the mouse, and I was just hitting the enter button. I don't know if that was also a problem. I got Gnome going now, and I may need to try that again sometime.

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •