My unsupported compiz plugins aren't showing up in CCSM even though they're installed.

My package.keywords:

Code:
x11-wm/emerald ~amd64
x11-plugins/compiz-plugins-main ~amd64
x11-libs/compiz-bcop ~amd64
x11-themes/emerald-themes ~amd64
x11-apps/ccsm ~amd64
x11-libs/libcompizconfig ~amd64
x11-wm/compiz ~amd64
dev-python/compizconfig-python ~amd64
x11-plugins/compiz-plugins-extra ~amd64
x11-wm/compiz-fusion ~amd64
x11-plugins/compiz-plugins-unsupported ~amd64
x11-libs/compizconfig-backend-gconf ~amd64
package.use:

Code:
x11-base/xorg-server udev
media-libs/mesa xcb
x11-libs/libX11 xcb
x11-libs/cairo xcb svg
x11-wm/compiz-fusion emerald
xorg.conf:

Code:
Section "ServerLayout"
    Identifier     "Layout0"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
EndSection

Section "Files"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from data in "/etc/conf.d/gpm"
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol"
    Option         "Device" "/dev/input/mice"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "Unknown"
    HorizSync       28.0 - 33.0
    VertRefresh     43.0 - 72.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "RenderAccel" "True"
    Option         "AddARGBGLXVisuals" "True"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
    Option         "Composite" "Enable"
EndSection
GPU - nVidia GeForce 9800 GTX

How can I fix this?