Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hi All I have nearly completed a 2005.1 stage 2 install and thought things were going well until I tried to reboot. This is my fifth attempt at Gentoo now ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Malvern, UK
    Posts
    132

    Boot Problem after Stage 2 Install


    Hi All

    I have nearly completed a 2005.1 stage 2 install and thought things were going well until I tried to reboot. This is my fifth attempt at Gentoo now and although very frustatrating I am finding that I learn something new each time I try it.

    This is the error I get on boot:

    Code:
    Mounting proc at /proc
    
    The "mount" command failed with error:
    
    line: 17 mount: command not found
    I suspect it is an fstab problem although I am not too sure. Any advice appreciated.

    Bubo
    My Computer Once Beat Me at Chess, but it is No Match for Me at Kickboxing !

    Registered Linux User: #417183

  2. #2
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    1,296
    if the mount command was not found then its not an fstab problem.. more likly your installation is borked; time for number 6 ;)

  3. #3
    Linux Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Malvern, UK
    Posts
    132
    Thanks Variant

    No 6 it is then...

    Bubo
    My Computer Once Beat Me at Chess, but it is No Match for Me at Kickboxing !

    Registered Linux User: #417183

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •