Find the answer to your Linux question:
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 39 of 39
www.pastebin.ca/80819...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #31
    Linux Enthusiast crashandburn0420's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Naugatuck, CT
    Posts
    590

    www.pastebin.ca/80819

  2. #32
    Just Joined! Rainskellr's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    init 1
    Posts
    15
    At least it's getting that far.

    you have probably already tried recompiling the dirver by now.
    Maybe try the ~ version.
    Quote Originally Posted by /etc/portage/package.keywords
    =x11-drivers/xf86-video-i810-1.6.0
    emerge -1av xf86-video-i810

    I don't think it will try to pull in anything else. Thats all I can come up with.

  3. #33
    Linux Enthusiast crashandburn0420's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Naugatuck, CT
    Posts
    590
    i thought it could've been that too, just didnt know how to select the version. But it didnt work

  4. #34
    Linux Enthusiast crashandburn0420's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Naugatuck, CT
    Posts
    590
    would i be able to get the non-modular xorg-x11 and just block out the modular ones?

  5. #35
    Just Joined! Rainskellr's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    init 1
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by crashandburn0420
    i thought it could've been that too, just didnt know how to select the version. But it didnt work
    sorry to hear that.

    you can put this into /etc/portage/package.mask
    >x11-base/xorg-x11-6.8.2-r8

    this should give you the latest monolithic and block anything newer.

    Then unmerge, remerge xorg-x11 to get back to the monolithic version. It would probably be safer to just manualy unmerge and of the modular packages that block it than to use --depclean.

  6. #36
    Just Joined! Rainskellr's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    init 1
    Posts
    15
    I haven't blocked packages like this before so ...

    Good luck!

  7. #37
    Linux Enthusiast crashandburn0420's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Naugatuck, CT
    Posts
    590
    i dont know how,didnt do anything different, but i typed xorgcfg and a screen popped up, and i finally got it working again

  8. #38
    Just Joined! Rainskellr's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    init 1
    Posts
    15
    Great!

    Just in time too.

  9. #39
    Linux Enthusiast gruven's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Arkansas
    Posts
    541
    Very happy for you man! It is good to hear it is working.

    Linux User #376741
    Code is Poetry

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •