Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
hi. this is my first question! i installed mandrake 9.1 first and it worked well (except i don't remember about modem). then i deleted and installed mandrake 10 but had ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    3

    there is no audio problem in mandrake v9.1 but in v10


    hi. this is my first question!
    i installed mandrake 9.1 first and it worked well (except i don't remember about modem). then i deleted and installed mandrake 10 but had a audio problem. never heard anything so far! i uninstalled xmms (coz it is not giving an error but freezing, not closing). then tried again but none of mp3s or audio cds didnt work. no any sounds. sounds are open. is there any sound settings that i couldnt find? i tried kmix but nothing changed..

    -----
    also i couldnt configure my modem. its model is known in the list but nothing in the right. is it one way to configure it?

    this might helpful..
    Module Size Used by Not tainted
    vfat 11948 0 (autoclean)
    fat 38424 0 (autoclean) [vfat]
    sg 34588 0 (autoclean) (unused)
    st 30840 0 (autoclean) (unused)
    sr_mod 18936 0 (autoclean) (unused)
    sd_mod 13324 0 (autoclean) (unused)
    scsi_mod 107360 4 (autoclean) [sg st sr_mod sd_mod]
    i830 69184 12
    agpgart 53092 11 (autoclean)
    snd-seq-oss 30208 0 (unused)
    snd-seq-midi-event 6144 0 [snd-seq-oss]
    snd-seq 44720 2 [snd-seq-oss snd-seq-midi-event]
    snd-pcm-oss 43396 0
    snd-mixer-oss 14224 0 [snd-pcm-oss]
    snd-intel8x0 22728 1
    snd-ac97-codec 52748 0 [snd-intel8x0]
    snd-pcm 79748 0 [snd-pcm-oss snd-intel8x0]
    snd-timer 18788 0 [snd-seq snd-pcm]
    snd-page-alloc 8948 0 [snd-intel8x0 snd-pcm]
    gameport 3268 0 [snd-intel8x0]
    snd-mpu401-uart 4800 0 [snd-intel8x0]
    snd-rawmidi 17344 0 [snd-mpu401-uart]
    snd-seq-device 5536 0 [snd-seq-oss snd-seq snd-rawmidi]
    snd 44036 1 [snd-seq-oss snd-seq-midi-event snd-seq snd-pcm-oss snd-mixer-oss snd-intel8x0 snd-ac97-codec snd-pcm snd-timer snd-mpu401-uart snd-rawmidi snd-seq-device]
    soundcore 6244 0 [snd]
    nfsd 74128 8 (autoclean)
    af_packet 14312 0 (autoclean)
    ide-floppy 15776 0 (autoclean)
    ide-tape 48240 0 (autoclean)
    ide-cd 33092 0 (autoclean)
    cdrom 34048 0 (autoclean) [sr_mod ide-cd]
    ds 8564 1
    yenta_socket 12928 1
    pcmcia_core 57088 0 [ds yenta_socket]
    usbmouse 2744 0 (unused)
    keybdev 2596 0 (unused)
    mousedev 5140 1
    hid 23940 0 (unused)
    input 5696 0 [usbmouse keybdev mousedev hid]
    nls_iso8859-1 3484 2 (autoclean)
    ntfs 76556 2 (autoclean)
    ehci-hcd 19948 0 (unused)
    usb-uhci 24976 0 (unused)
    usbcore 75148 1 [usbmouse hid ehci-hcd usb-uhci]
    rtc 8652 0 (autoclean)
    ext3 60400 2
    jbd 39552 2 [ext3]




    ps. my pc is dell inspiron 1100

    thanks for your helps..

  2. #2
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    1,296
    I don't know about your audio problem but as for the modem, what kind of modem is it? 56k? is it external serial modem or internel winmodem?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    3

    modem

    hi.. hope you can find something about audio problem..

    modem is internal 56K. i am not sure if it is winmodem but very probably it is. coz this is a notebook and came with winxp installed.

    thanks for concerning

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by variant
    I don't know about your audio problem but as for the modem, what kind of modem is it? 56k? is it external serial modem or internel winmodem?
    heya where is my modem help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •