Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
So I had a problem with OpenGL on my computer (I run Ubuntu), and so I created a thread here: http://www.opengl.org/discussion_boa...056#Post274056 but it turned out that the problem was with ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18

    ATI Radeon X300 Problem


    So I had a problem with OpenGL on my computer (I run Ubuntu), and so I created a thread here: http://www.opengl.org/discussion_boa...056#Post274056 but it turned out that the problem was with my graphics card, so I made a new thread at the Ubuntu forum at [ubuntu] Problem with OpenGL in Ubuntu - Ubuntu Forums. Nobody's responded in over a week, so I'm hoping that somebody here can help solve this problem. Thank you for your help.

  2. #2
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    Post the contents of /etc/X11/xorg.conf file here.
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    I don't know why, but I looked in my /etc/X11 directory and didn't see xorg.conf. Could that be part of the problem?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    Post the output of this
    Code:
    sudo lspci | grep -i vga
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Here's the result:

    01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV370 5B60 [Radeon X300 (PCIE)]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •