Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
Its an actual External HD...it came with a CD but it only runs on windows...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Houston TX
    Posts
    11

    Its an actual External HD...it came with a CD but it only runs on windows

  2. #12
    Just Joined!
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2
    Michael,
    Until a short while ago, I had a similar problem for accessing a Pendisk, when I upgraded from Mdke 9.2 to Mdke 10.x.
    I still had no oportunity to find out the technical explanations, but my problem disappeared when I stopped insisting on mounting /dev/sdaX and started mount directly /dev/sda!
    Now everything works fine, both with Mdke Supermount and with normal mounting. Note that the kernel version I am using is 2.6.
    You could try something similar. As you seem to have more USB devices, try in succession /dev/sda, /dev/sdb, etc...

  3. #13
    Linux Guru sdousley's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,790
    when it's plugged in is it shown with the command:
    Code:
    fdisk -l
    (as root)
    "I am not an alcoholic, alcoholics go to meetings"
    Registered Linux user = #372327

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •