Hi all,

I am currently facing a problem with my SYMBIOS SCSI controller card (sym53c8xx) in RHEL 4 ES (2.6.9-5.ELsmp). I am using this card to connect to my storage array, the Card BIOS has no problem detecting the card and the storage devices. However when I boot into the OS, and do a fdisk -l, my external storage devices cannot be detected.

I tried the following to verifying that sym53c8xx is properly loaded:

Code:
[root@rh114 2.6.9-5.ELsmp-i686]# modprobe sym53c8xx
[root@rh114 2.6.9-5.ELsmp-i686]# lsmod
Module                  Size  Used by
nbd                      26593  0
raid1                    19905  0
autofs4                23237  0
i2c_dev                11329  0
i2c_core               22081  1 i2c_dev
sunrpc                157093  1
dm_mod                 54741  0
button                  6481  0
battery                 8901  0
ac                      4805  0
md5                     4033  1
ipv6                  232705  18
uhci_hcd               31065  0
hw_random               5845  0
e100                   39493  0
mii                     4673  1 e100
e1000                  79693  0
floppy                 58481  0
sg                     33377  0
ext3                  116809  4
jbd                    71257  1 ext3
aic79xx               190589  5
[b]sym53c8xx              69857  0[/b]
scsi_transport_spi     13761  1 sym53c8xx
sd_mod                 17217  6
scsi_mod              121421  5 sg,aic79xx,sym53c8xx,scsi_transport_spi,sd_mod
It seems that the driver module is loaded by the OS, but why am I not seeing my external disks? Can someone advise on this? Thanks.