Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
well, I just installed SUSE 10.0 and decided to try the ATI drivers for my x850. I downloaded the the large .run and installed according to Ati's site. After I ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3

    radeon x850 and fglrxconfig


    well, I just installed SUSE 10.0 and decided to try the ATI drivers for my x850.
    I downloaded the the large .run and installed according to Ati's site.

    After I configure everything and it says its going to write the xorg.conf, it then says it was unable to find any supported hardware while probing the PCI bus ?

    I have an ATI Radeon x850 pro, um .. i'm new

    any help would be awesome.
    Many thanks, Chris.

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3

    x

    -Removed

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3

    wow

    Well, after many many hours I finally got it to work.
    For anyone else having this trouble I used - http://gentoo-wiki.com/HOWTO_X850XT_ATI_Drivers

    Nice walkthough, I had to edit the .GCC files quite a few times with hexedit.
    I finally gave up and edited ALL of them, GCC3, GCC4, Etc..
    My Card id's were all backwards and were normally listed twice per file.

    The part I was getting hung up on was when placing ChipID 0x****, I was using the correct chipid.. dont do this, I ended up using the x850 Xt chip (0x5d4d).

    Hope this help anyone else having trouble.
    If you need anything more please e-mail me at cwdegood@cableone.net, more than willing ot lend a hand =)

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •