Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Arizona
    Posts
    5

    Epson Perfection 1650 Not Detected


    I have an Epson Perfection 1650 Scanner, USB. I upgraded (BAD MOVE) to Fedora Core 1 from Red Hat 9 and now my scanner is useless. I don't know how to fix this.

    Also, I hate Fedora because it doesn't allow me to chose what Kernel I want to load, which ruins my money spent on buying Win4Lin. UGH

  2. #2
    Linux Guru sarumont's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    3,682
    Could you detail the steps that you took to get the scanner to work under RH9? Also, what have you done in FC1 to attempt to get it to work?
    "Time is an illusion. Lunchtime, doubly so."
    ~Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Arizona
    Posts
    5
    -->
    in RH9 I didn't do anything, it just worked. I've tried updating the back ends, front end, mod probed it unplugged it you name it. I didn't update anything before, and it worked in RH9 no problem. But now with Fedora it's not working.

    Basically, I didn't change anything at all when I upgraded. I just tried to scan a picture and it said not detected, so I went through and did what the manual said (the sane manual for my scanner) and nothing works.

$spacer_open
$spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •