I'm running KnoppMyth and trying to install an ATI Radeon X300 SE graphics card. I installed the proprietary ATI drivers v8.34.8 using the installer but the driver will not load. Loading X shows this error:
Code:
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Thu Mar  8 00:31:04 2007
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
dlopen: libstdc++.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory
(EE) Failed to load /usr/lib/xorg/modules/drivers/fglrx_drv.so
(EE) Failed to load module "fglrx" (loader failed, 7)
I tried compiling the drivers myself and the script fails with this error:
Code:
root@mythtv:/lib/modules/fglrx/build_mod# sh make.sh
ATI module generator V 2.0
==========================
initializing...
cat: /lib/modules/2.6.18-chw-13/build/include/linux/version-*.h: No such file or directory
make.sh: line 525: [: =: unary operator expected
cleaning...
patching 'highmem.h'...
assuming new VMA API since we do have kernel 2.6.x...
 Assuming default VMAP API
 Assuming default munmap API
doing Makefile based build for kernel 2.6.x and higher
make -C /lib/modules/2.6.18-chw-13/build SUBDIRS=/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x modules
make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.18-chw-13'
make[1]: *** No rule to make target `modules'.  Stop.
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-2.6.18-chw-13'
make: *** [kmod_build] Error 2
build failed with return value 2
Any help is appreciated. Being a Linux nubie I'm completely lost on how to go about resolving this.