Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hi folks, AMD Athlon64 3000 Asus A8N-VM motherboard with on board vedio card Gigabyte NX66 256 DDR2 vedio card FC6 The PC failed to start. The CPU fan was turning ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Guru
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,763

    PC failed to boot with a dark screen resulted


    Hi folks,

    AMD Athlon64 3000
    Asus A8N-VM motherboard with on board vedio card
    Gigabyte NX66 256 DDR2 vedio card
    FC6


    The PC failed to start. The CPU fan was turning and so was the HD. The HD LED light continued to glow. I heard the beep sound but nothing displayed on the LCD monitor screen.

    This box has another HD running WinXP. I tried it with the same result.

    This problem happened recently. Previously I got the screen back by turning off/on the LCD monitor. But this time it did not work.

    Please advise where shall I start to check. TIA


    B.R.
    satimis

  2. #2
    NRJ
    NRJ is offline
    Just Joined! NRJ's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6
    got same problem here with same processor as yours. it's funny i was able to install it on a virtual hdd but not on physical drive.

  3. #3
    Linux Guru
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,763
    Quote Originally Posted by NRJ View Post
    got same problem here with same processor as yours. it's funny i was able to install it on a virtual hdd but not on physical drive.
    Hi NRJ,

    I solved the problem already which came from the defective PCI-E vedio card. Now I'm running the onboard VGA card.


    satimis

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •