Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
It all began when i installed Suse 9.1, i had 9.0 but then i only had a single harddrive, now i got to, i decided to put linux on the ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    1

    Lilo returns 99, GRUB wont start, im stuck


    It all began when i installed Suse 9.1, i had 9.0 but then i only had a single harddrive, now i got to, i decided to put linux on the second hard drive, installation worked fine. After 28 hours of downloading and installing it was time for Reboot.... and it rebooted, but when Grub usally starts it just stand GRUB on the screen, i putted in the Linux CD and choosed boot from partition (Bad i couldnt boot from the windows partition) and choosed LILO instead of GRUB, what did i get?, I got only LILO and 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99, It typed 99 99 99 abot 15 rows then it ended with it and im stuck here, what should i do?, is there any boot floppy i can use so i can choose wich partition to boot from with that or what should i do?

  2. #2
    Linux Engineer Nerderello's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    North East England
    Posts
    1,190
    did the tutorial on solving boot problems with Grub help you any?

    have fun
    Nerderello

    Use Suse 10.1 and occasionally play with Kubuntu
    Also have Windows 98SE and BeOS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •