Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Trying to Install but it getting stucked in Welcome to CentOS..as "Loading ahci driver..." BIOS Version : 2.61 Processor : AMD 5600 X2 Motherboard : ASUS M3A78-EM Ram : 4 ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3

    Loading ahci driver


    Trying to Install but it getting stucked in Welcome to CentOS..as "Loading ahci driver..."

    BIOS Version : 2.61
    Processor : AMD 5600 X2
    Motherboard : ASUS M3A78-EM
    Ram : 4 GB 800 freq
    HDD : 250 GB SATA

  2. #2
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    Hi and Welcome !

    Try passing all-generic-ide option to kernel.
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    I tried

    vicisingle all-ide-generic irqpoll nolapic noapic

    Still it says

    Loading SCSI DRIVER...Loading ahci driver ...

    I toook out the SATA HDD 250 gb and inserted in the low end machine where my current server is working with 80 gb. I installed vicidialnow and it went through. But after installation, i took out the 250 GB HDD and inserted it in BIOS Version : 2.61
    Processor : AMD 5600 X2
    Motherboard : ASUS M3A78-EM
    Ram : 4 GB 800 freq , i can start the server/dialer but its getting hang. My tech guy said its some kernel problem. and Asked that we need to resolve this "Loading ahci driver" and install vicidialnow in ASUS motherboard only . but no idea how to resolve it. I tried with 1 GB ram also.. but still...

    I tried this also :

    acpi=off

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •