Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
Alright. nolapic didn't work. I've tried a few different boot conditions and none seem to work, save acpi=off, which disables brightness/power management controls as well as any fn key shortcuts. ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    7

    Alright. nolapic didn't work. I've tried a few different boot conditions and none seem to work, save acpi=off, which disables brightness/power management controls as well as any fn key shortcuts. Not sure if this is supposed to happen or not, but my fan does run after booting acpi=off. Not full blast and I haven't heard it change at all, but at least it's going on some level...

    If anyone has any idea what to do besides booting with this condition and frying my retinas/killing my battery, it'd be greatly appreciated.

  2. #12
    Linux Engineer MASONTX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mason Texas
    Posts
    934
    Keep experimenting, I once had a Toshiba that would only run AntiX, Puppy, and Imagineos of the 30 or 40 I tried.
    Registered Linux user #526930

  3. #13
    Administrator MikeTbob's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Texas
    Posts
    7,864
    Quote Originally Posted by MASONTX View Post
    Keep experimenting, I once had a Toshiba that would only run AntiX, Puppy, and Imagineos of the 30 or 40 I tried.
    That's dedication right there, hats off to you.
    I do not respond to private messages asking for Linux help, Please keep it on the forums only.
    All new users please read this.** Forum FAQS. ** Adopt an unanswered post.

    I'd rather be lost at the lake than found at home.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •