Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hi everyone I have tried installing multiple linux distros, all with the same problem. I do not get any connection to my display, or rather i do when i use ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    2

    No connection to display on install.


    Hi everyone

    I have tried installing multiple linux distros, all with the same problem. I do not get any connection to my display, or rather i do when i use my integrated graphics card, but not my dedicated. What is really weird is that I have a connection when I run the installer (also on the dedicated one), but when I boot up in my new system the screen is black.

    I have an ASUS P8Z68-V LX motherboard and my dedicated graphics card is a Nvidia Geforce 260 GFX.

    Have anyone had a similar problem or do anyone have a possible solution.

    Best Regards Nicolaum

  2. #2
    Linux Newbie slw210's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    South Central Florida
    Posts
    194
    Have you checked the settings in the BIOS?

    That's all I can think of since it is with every distro, I have the dedicated cards set in BIOS and have never had this problem.

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by slw210 View Post
    Have you checked the settings in the BIOS?

    That's all I can think of since it is with every distro, I have the dedicated cards set in BIOS and have never had this problem.
    I have looked around in the bios, but have not been able to solve the problem.

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •