Find the answer to your Linux question:
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30
not sure i will tell you later tonite cause im at work, so i will check it out after work....
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #21
    Linux Engineer big_k105's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Fargo, ND
    Posts
    901

    not sure i will tell you later tonite cause im at work, so i will check it out after work.
    BIG K aka Kyle
    Programming Forums
    www.kylekonline.com
    Please don\'t PM me for help-- ask in the forums instead!

  2. #22
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Florida
    Posts
    59
    IMHO slack is the best distro .. definitly not as cake as mandrake or RH, but man is it fun

    Mike

  3. #23
    Linux Engineer kriss's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    1,113
    run "liloconfig" and choose simple and choose to install at mbr and you're fine..

  4. #24
    Linux Engineer big_k105's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Fargo, ND
    Posts
    901
    yeah sorry i guys i jst ended up giving up cause it was on my computer that i was messing with distros on and now i have decide to make it my webserver and i have mandrake 8.1 and it is working exactly the way i want it to. but thanks for all the help. if i get another computer i will try installing slack again. i hear really good things about it. thanks again
    BIG K aka Kyle
    Programming Forums
    www.kylekonline.com
    Please don\'t PM me for help-- ask in the forums instead!

  5. #25
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Florida
    Posts
    59
    Does somebody have a bootdisk available for download for Slack9.0 .. when i start up LILO get to "L" then 99 99 99 99 99 so the LILO screen looks like
    "L99 99 99 99 99 99 99" for about 100 times.

    Mike

  6. #26
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Florida
    Posts
    59
    nevermind got it working thanks

    Mike

  7. #27
    Linux Engineer big_k105's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Fargo, ND
    Posts
    901
    how would i go about finding out if i installed KDE on my slackware box. i dont like the windows manager it gave me. i was sure i installed it. but it wasnt a choice for default windows manager. and how file wouuld i set up to make KDE my default well thanks
    BIG K aka Kyle
    Programming Forums
    www.kylekonline.com
    Please don\'t PM me for help-- ask in the forums instead!

  8. #28
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    UK
    Posts
    82
    run xwmconfig and it will give you a nice easy menu based app to set your default

  9. #29
    Linux Engineer big_k105's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Fargo, ND
    Posts
    901
    ok new problem. i have slack up and running almost perfectly. (im so proud of myself ) but i cant get it to boot with out the floppy. everything in lilo.conf is correct i think. when i start up the computer the word Grub pops on the screen and it sits there i dont get y that should be there. can someone help
    BIG K aka Kyle
    Programming Forums
    www.kylekonline.com
    Please don\'t PM me for help-- ask in the forums instead!

  10. #30
    Linux Engineer big_k105's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Fargo, ND
    Posts
    901
    I GOT IT TO WORK IT EVEN BOOTS ON ITS OWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    im so happy. :P
    BIG K aka Kyle
    Programming Forums
    www.kylekonline.com
    Please don\'t PM me for help-- ask in the forums instead!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •