Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
i cant find where to get it to detect with slackware 9.0 fresh install im running KDE on it...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux User
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Minnesota, USA yes.....
    Posts
    479

    getting my lan card workin?


    i cant find where to get it to detect with slackware 9.0 fresh install im running KDE on it

  2. #2
    Linux Engineer
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    796
    I have never used slackware myself but do you have any of these files??

    /etc/sysconfig/network
    /etc/sysconfig/net-scripts/ifcfg-eth0

    If so check in them..

    Regards
    Regards

    Andutt

  3. #3
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    Otherise, inject the module manually and set up the card with ifconfig.

  4. #4
    Linux User
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Norway, Asker
    Posts
    267
    Look in /etc/rc.d/rc.modules
    Get down to the "Network device support" and uncomment the module you will be using

  5. #5
    Linux User
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Minnesota, USA yes.....
    Posts
    479
    oh im sorry. i forgot to let you guys know i got it working. With the help of the installation guide at jetblackz.freeservers.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •