Find the answer to your Linux question:
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23
You should have run the command "lilo" after adding to the file. Well, well, done is done, as they say. But I guess you should have chosen GRUB this time. ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #21
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578

    You should have run the command "lilo" after adding to the file.
    Well, well, done is done, as they say. But I guess you should have chosen GRUB this time. It's much more versatile than LILO. I think the problem you're having now is actually a bug in windows' boot code, which can be fixed with GRUB.

  2. #22
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    36
    yeah i thought so. i didnt know i was supposed to run LILO after added to its configuration file. Well, I guess I'll reinstall it this time using Grub as the bootloader and see what happens.

  3. #23
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    36
    This morning I went to Best Buy to buy Mandrake 9.0 since it seems I cant get a copy w/o errors on it. So I went to the store and it was like 90 bucks for it. I checked my wallet and only had like 80 and I didnt know how much I had in my credit card thing (lol). So I went and got something to eat and while I was sitting in my car, I looked across the street and saw a CompUSA store. I then went there and they didn't have Mandrake, but they had Red Hat and SuSe. One of me friends recommended using SuSe so I bought that. I just got home and I installed it, and it is working. It is dual booting and stuff like it should. Thanks for all your help and if I run into any other problems Ill post it here.

  4. $spacer_open
    $spacer_close
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •