Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
I installed the redhat linux9.0 .and upgraded some packages.and i deleted the linux partition by booting into windows xp.after that i can't boot to windows.then i reinstalled the xp now ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2

    redhat 9.0 booting problem


    I installed the redhat linux9.0 .and upgraded some packages.and i deleted the linux partition by booting into windows xp.after that i can't boot to windows.then i reinstalled the xp now the its working fine,then tried to reinstall the redhat9.0.it completely installs,but while booting
    i can see only the below screen

    welcome to redhat9.0
    after that it shows
    mounting prog file system [ok]
    unmounting initrd [ok]
    configuring kernel parameters[ok]

    after this i can't see any improvement

    what's the problem
    how can i solve this
    can any one help me

  2. #2
    Linux Engineer Nerderello's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    North East England
    Posts
    1,190
    the reason you had problems after deleting the Linux partition, is tha grub, the boot loader, stores part of itself in the /boot/grub folder on your Linux partition.

    As to your current problems, did the install go normally?

    Nerderello

    Use Suse 10.1 and occasionally play with Kubuntu
    Also have Windows 98SE and BeOS

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2

    reply

    yes the installation goes normal

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •