Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
I've installed RH9 It bots fine but then I'm prompted for Localhost login and password During install I entered a password - it's not working at this prompt Any ideas?...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    2

    Localhost Login Help


    I've installed RH9 It bots fine but then I'm prompted for Localhost login and password

    During install I entered a password - it's not working at this prompt

    Any ideas?

  2. #2
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    What username did you use? Did you create a user account for yourself or did you just choose the root password?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    2
    I don't know?

    I remember typing in a password during installation set up, but I don't think it was for a user account?

    Everything gives me the green "OK" and then I get to "Localhost login:" with a blinking cursor??.

    Not sure what to do - any help is appreciated

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    Try logging in with "root" as the username and the password that you chose.

    Maybe you should try reading the installation instructions the next time? ;-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •