Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
I'm installing the 64bit edition of SuSE 9.3, and packages are constantly failing to install, everytime, its a 64 bit package any idea why this is happening?...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux User
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Speed School of Engineering
    Posts
    267

    64bit SuSE failing packages


    I'm installing the 64bit edition of SuSE 9.3, and packages are constantly failing to install, everytime, its a 64 bit package



    any idea why this is happening?

  2. #2
    Linux Guru techieMoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Texas
    Posts
    9,496
    Did you download it? I'd verify the checksum first.
    Registered Linux user #270181
    TechieMoe's Tech Rants

  3. #3
    Linux User
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Speed School of Engineering
    Posts
    267
    an md5sum of the iso file checked out, im trying the in-installation media check now

  4. #4
    Linux User
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Speed School of Engineering
    Posts
    267
    ok, it burned and installed fine, but when SuSE starts, as soon as it hits runlevel 5 (i think) the screen blacks out and will not come back, i cant even get to an escape console (Ctrl Alt F#)

    I have no idea what is causing this, the drive its on is sata if it matters

  5. #5
    Linux Guru techieMoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Texas
    Posts
    9,496
    Quote Originally Posted by zachtib
    ok, it burned and installed fine, but when SuSE starts, as soon as it hits runlevel 5 (i think) the screen blacks out and will not come back, i cant even get to an escape console (Ctrl Alt F#)
    Try booting to runlevel 3. To do this, select SuSE 9.3 at the boot screen and type a 3, then enter. This will bring you up in console mode. Try starting X Windows with the startx command and see what kind of errors come up.
    Registered Linux user #270181
    TechieMoe's Tech Rants

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •