Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
Eh. That sucks. I guess I will just have to buy a Linmodem. ^_^ Thanks for all of your help....
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    11

    Eh. That sucks. I guess I will just have to buy a Linmodem. ^_^ Thanks for all of your help.

  2. #12
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    11
    Hey I tried it again. I found out it freezes when it is still at the DOS like screen at the line running \sbin\loader. Can anyone help me now with this ne found info?

  3. #13
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    98
    all i know is that Hp+linux=poop, i installed FC3 on an Hp and it wouldnt even boot, i had 2 get an xp start disc and delete the linux partition from that, and then i installed it on and old hp i had laying around (i think i put red hat 9 on it) and the ethernet card wont work (i've tried 3 or 4 different kinds) so then i got my own computer

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #14
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    11
    : / Man. Well I will still try acouple more I must succeed!

  6. #15
    Linux Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    CA
    Posts
    104
    When I first tried to install SUSE it would freeze over and over until I used the Text Mode Installation.

    Good Luck

  7. #16
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    11
    When I first tried to install SUSE it would freeze over and over until I used the Text Mode Installation.
    Well, I guess Fedora and older Linux's might have had trouble decting some of this new computer's hardware... I guess I will try some mroe when I get some more OSs ^_^ Thanks REALLY for all of your help.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •