Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Hi ! I have a RS6000 43P-150 machine wich i have installed SUSE Linux 7.1 on. The installation worked perfectly, but the machine won't boot of the HDD why ? ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3

    RS 6000 43P-150 problems !


    Hi !
    I have a RS6000 43P-150 machine wich i have installed SUSE Linux 7.1
    on. The installation worked perfectly, but the machine won't boot of the HDD why ?
    I have a two drive SCSI-RAID installed
    need advice !

    Thanks Kjell

  2. #2
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    What error or abnormal behavior do you get?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3
    Hi !
    No behavior at all the damn thing wont boot from HDD att all
    and i dont really know that much on were to fix that. In the SMS i cant
    even find the HDD as a bootchoice. I know i get all the stuff in there because
    when booting in to the installed system from the installation it works
    and i can run all the programs from the HDD it just dont boot from HDD
    at Power up ! It doesn't seems to find the drive or bootcode on the drive
    Heeelllpp please !

    / Kjell

  4. #4
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    It sounds really weird. I'm thinking that it may be a broken BIOS that doesn't recognize the boot sector and thinks that the hard drive isn't bootable. What O/S was on it before? Whose the manufacturer of this computer?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •